Technosound Logo

Περί αγορών

ΤΙΜΕΣ - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Η τιμή "με ΦΠΑ" ισχύει για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνον.  Παραγγελίες από νομικά ή φυσικά πρόσωπα για παράδοση εντός ΕΕ (εκτός Κύπρου) που προσκομίζουν τον έγκυρο αριθμό τους ΦΠΑ (ΑΦΜ), απαλλάσσονται από την χρέωση ΦΠΑ.

Όλες οι παραγγελίες για παράδοση ή συλλογή εντός Κύπρου χρεώνονται τον ΦΠΑ, ασχέτως της χώρας προέλευσης του αγοραστή.  Σε περίπτωση εξαγωγής σε χώρα εκτός ΕΕ εντός καθορισμένου χρονικού περιθωρίου, γίνεται επιστροφή ΦΠΑ σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας διακπεραίωσης Global Blue και της σχετικής νομοθεσίας.

Οι οποιεσδήποτε παραγγελίες αποστέλλονται σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα έχουν επιπλέον χρεώσεις δασμών και φόρων κατά την άφιξη τους σε εσάς.

Αποστολές σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πάρουν την "χωρίς ΦΠΑ" τιμή προϊόντων, όμως ενδέχεται να επιβαρυνθούν με επιπλέον φόρους ή / και δασμούς κατά την άφιξη τους σε εσάς με βάση τους κανόνες και νόμους της χώρας που βρίσκεστε.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για όλα τα προϊόντα χαμηλού όγκου και βάρους: 

Δωρεάν μεταφορικά εντός 24 ωρών για όλες* τις πόλεις της Κύπρου, για αγορές €100 και άνω (για παραλαβή από πλησιέστερο γραφείο courier)
Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα εντός 1-3 ημερών. για αγορές €200 και άνω
Δωρεάν παράδοση σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, για αγορές €400 και άνω
Δωρεάν παράδοση σε ΗΠΑ, ΑΣΙΑ και όλους τους υπόλοιπους προορισμούς, για αγορές €600 και άνω

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να χρεώσει επιπλέον κόστος αποστολής εάν η παραγγελία είναι υπερβολικού βάρους ή όγκου. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε και θα χρεωθείτε για οποιοδήποτε επιπλέον κόστος μόνο μετά από την δική σας συγκατάθεση.

Τα προϊόντα που εμφανίζονται "σε απόθεμα", είναι διαθέσιμα για άμεση αποστολή.  Αν κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στην ποσότητα που παραγγείλατε, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο που χρειάζεται να αποσταλεί και μπορείτε να επιλέξετε να προχωρήσετε ή να ακυρώσετε για επιστροφή της πληρωμής σας.  Τα προϊόντα που βρίσκονται σε κατάσταση προπαραγγελίας θα είναι διαθέσιμα μετά την παραγγελία σας κατόπιν διαθεσιμότητας των προμηθευτών μας. 

Η εταιρεία μας μπορεί να αρνηθεί μια παραγγελία η μια τιμή λόγω αλλαγής τιμής ή τυπογραφικού λάθους στην σελίδα μας. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε και θα σας γίνει επιστροφή της πληρωμής.

Λάβετε υπόψη ότι στην περίπτωση πληρωμών μέσω Paypal, αυτές χρεώνονται με 2% επιπλεον επιβάρυνση και στην περίπτωση ακύρωσης, αυτό το ποσό δεν επιστρέφεται.

Ο χρόνος άφιξης διαφέρει από χώρα σε χώρα και είναι συνήθως 5 με 10 ημέρες, ή και περισσότερο για μακρυνούς προορισμούς.

*Λόγω της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης, δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να παραδώσουμε επίσημα στην Βόρεια Κύπρο.  Σε αυτή την περίπτωση καλείστε να επιλέξετε την δωρεάν επιλογή κατά την αγορά σας ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, εκτός εάν έχει γίνει κάποια διαφορετική ειδική διευθέτηση.

Ο Στόχος μας είναι πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση σας!
Είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε.